De meerwaarde voor bedrijven

Bekijk de video

Klanten als ambassadeurs

Bij Blulinc tellen we ondertussen heel wat tevreden klanten. Zij ervaren elke dag het gebruiksgemak van onze oplossingen voor elektrische mobiliteit. We laten deze ambassadeurs dan ook graag aan het woord. Wie beter dan zij, om de troeven en de meerwaarde van Blulinc op te sommen. 

Onze Blulinc laadpas

Laden in een handomdraai

Met de Blulinc laadpas zit je altijd goed. Waar ook in Europa laad je je elektrische auto razendsnel op, terwijl de afrekening later volgt. Alles wordt overzichtelijk bijgehouden, zodat je zorgeloos kunt laden. 

Werkgever voorziet de kaart

Als werkgever voorzie je je medewerkers van de Blulinc laadpas. Jij houdt hier de volledige controle over en kunt het dashboard beheren.

Sluit de wagen aan

De werknemer kan laden in meer dan 250.000 laadstations in Europa. Meer dan de laadpas heeft hij/zijn niet nodig.

Controleer de afrekening

Alle laadbeurten van je medewerker waar ook, komen netjes binnen in je dashboard. Je hebt dus steeds een volledig overzicht en amper administratie.

Laat een laadstation installeren

Makkelijk en snel opladen? Zorg voor één of meerdere laadstations op je bedrijf. Wij laten deze graag voor je installeren. Kiezen voor Blulinc staat garant voor: 

Klaar om de stap naar elektrisch rijden te zetten?

Wij begeleiden bedrijven met de juiste informatie

Bij Blulinc staan we met raad en daad aan je zijde. Wij helpen je de elektrische transitie te maken. Neem contact met ons op en we helpen je aan de best en voordeligst mogelijke oplossing.