Bekijk de video

Jij gaat op een vlotte manier helemaal elektrisch

Met de Blulinc-pas laad je op in meer dan 250.000 laadstations in Europa, krijg je een maandelijkse afrekening en behoud je steeds het overzicht in een makkelijk bruikbaar dashboard.

Combineren met thuis opladen en/of opladen op kosten van je werkgever? Geen enkel probleem. Ontdek zelf het gemak van de Blulinc-laadpas!

Verkrijg uw laadpas in 1... 2... 3...

Factuurgegevens

Selecteer je RFID producten

BLULINC RFID CHARGING PASS (#668)
+
 10,00
Sleutelhanger (#12069)
+
 15,00
Sticker (#12095)
+
 10,00

Je bestelling

ProductSubtotaal
BLULINC RFID CHARGING PASS
  × 1
 10,00
Sleutelhanger
  × 1
 15,00
Sticker
  × 1
 10,00
Subtotaal 35,00
Totaal 35,00

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Makkelijk in gebruik

Hoe gebruik je de laadpas?

Met één laadpas kun je zowat overal in Europa laden. Pas invoeren, opladen en klaar. De afrekening volgt maandelijks, ongeacht waar je hebt opgeladen. Het geknoei met verschillende pasjes behoort eindelijk tot het verleden. 

Thuis

Jouw eigen laadstation is gekoppeld aan je laadpas, zo krijg je een perfect overzicht van het energieverbruik van je wagen.

Laadpalen onderweg

Maandelijks worden deze kosten afgerekend. In je eigen dashboard zie je perfect waar en wanneer je hebt opgeladen.

Werk

Heb je op eigen kosten opgeladen op het werk? Dan krijg je dit ook duidelijk te zien in je dashboard. Zo kun je de eventuele onkostennota makkelijk opmaken.

Altijd bij je in de buurt

Meer dan 250.000 publieke laadpunten

Zonder stroom vallen? Dat behoort tot de verleden tijd. Met onze laadpas laad je bij meer dan 250.000 laadpunten in Europa op. Snel, makkelijk en zonder administratie. In onze handige app ontdek je meteen de dichtstbijzijnde laadstations in jouw buurt. Makkelijk, toch? 

Download de app