We kunnen snelladen niet gemakkelijker maken

BLULINC  

Blulinc, dat innovatieve oplaadoplossingen biedt voor thuis en onderweg. Eenvoudig te beheren zonder administratieve rompslomp voor zowel werkgever als werknemer. Waarom het moeilijker maken?

Bekijk de video

0 +
Tevreden klanten

Onze beste reclame? Onze tevreden klanten die elke dag zorgeloos gebruik maken van onze diensten.

Professioneel elektrisch rijden verplicht vanaf 2026

De elektrificatie van ons wagenpark is onstuitbaar en als ondernemer moet u meedoen. Vanaf 2026 moet uw wagenpark milieuvriendelijker zijn. Neem nu een voorsprong, zonder administratieve kosten of extra kosten. Wij zullen u begeleiden naar een soepele overgang. Ontdek wat de nieuwe wetgeving specifiek voor u betekent.

Voor bedrijven

Turnkey inbedrijfstelling en bediening

Wilt u met uw bedrijf overstappen op elektrische auto’s? Blulinc biedt uitgebreide ondersteuning tijdens en na de overgang.

Bekijk de video

Altijd dicht bij je.

Meer dan 250.000 openbare oplaadpunten

Zit je zonder stroom? Dit is verleden tijd. Met onze herlaadkaart kunt u herladen bij meer dan 250.000 herlaadpunten in Europa. Snel, gemakkelijk en zonder administratie. In onze handige applicatie vindt u direct het dichtstbijzijnde laadstation. Makkelijk, hè?

De toepassing downloaden

FAQ

Elektrisch rijden zoals het hoort...

De meest gestelde vragen? We zullen ze graag voor u beantwoorden.

Als werkgever beschikt u over een maandelijks overzicht waar u elke oplaadkaart en elk verbruik afzonderlijk kunt controleren. Zo heeft u altijd een actueel overzicht.

Bij Blulinc kunnen we indien nodig de belasting voor elke gebruiker afzonderlijk beperken. Zo heb je altijd controle en overzicht.

Omdat wij met partners werken, werken wij niet met vaste tarieven. Onze prijzen zijn marktconform en wij onderhandelen met onze partners om ze zo laag mogelijk te houden.

Klaar om de sprong naar elektrisch rijden te wagen?

Wij begeleiden bedrijven met de juiste informatie

Bij Blulinc zijn we er om u met raad en daad bij te staan. Wij helpen u bij de overgang naar elektriciteit. Neem contact met ons op en wij helpen u de voordeligste oplossing te vinden.

Meer weten over elektrisch rijden?

Lees onze laatste artikelen

Laadstations zijn fiscaal aftrekbaar

Bij Blulinc zijn we met onze laadstations thuis in elektrisch laden. Maar wist je dat je zowel als onderneming en als particulier in aanmerking kunt komen voor een fiscale aftrek als je een elektrische laadstation laat installeren?

Lees meer "
De missie van Blulinc

Slim opladen gemakkelijk gemaakt

Bij Blulinc willen we elektrisch rijden voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij bieden innovatieve oplaadoplossingen voor particulieren, bedrijven en steden. Blulinc levert als eMSP (e-Mobility Service Provider ) oplaadkaarten, oplaadabonnementen en een digitaal platform. Als CPO (Charge Point Operator ) installeert en beheert Blulinc ook laadstations. Bent u op zoek naar een wereldwijde oplossing? Een combinatie van eMSP en CPO is ook mogelijk. Als partner van Blulinc of als white label navuloplossing voor uw eigen merk. Dat is heel goed mogelijk.

Gemakkelijk te gebruiken
Geen administratie
Prijsstelling als inkomstenmodel
Slim opladen

 • Go Forest

  We planten een boom voor elk geïnstalleerd oplaadpunt

  Door elektrisch te rijden draagt u bij aan een beter milieu, omdat er geen uitlaatgassen worden geproduceerd.

  Maar Blulinc gaat nog verder. Voor elk oplaadpunt dat we installeren, planten we een boom via Go Forest.

  Zo kunnen we de aarde beetje bij beetje groener maken.

  We planten een boom voor elk geïnstalleerd oplaadpunt
 • De schoonmaak van de oceaan

  Blulinc bestrijdt plastic met The Ocean Cleanup

  The Ocean Cleanup is een non-profitorganisatie die technologieën helpt ontwikkelen om plastic uit de oceanen op te ruimen.

  Blulinc bestrijdt plastic met The Ocean Cleanup