Terugbetalingsbeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat u na ontvangst van uw artikel 30 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels, niet geactiveerd of geregistreerd en in de oorspronkelijke verpakking. Je hebt ook de kassabon of een bewijs van aankoop nodig.

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via refund@blulinc.com. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourzending aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over retourzendingen via refund@blulinc.com.

 

Beschadigingen en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat wij het probleem kunnen beoordelen en het in orde kunnen maken.


Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Bepaalde artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals geactiveerde of geregistreerde sleutels of passen. Neem contact met ons op als je vragen of twijfels hebt over je specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren van uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.

 

Ruilen

De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is om het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retournering is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

 

Terugbetalingen

Wij zullen u op de hoogte stellen zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.