• Oplossingen op maat. Voor elk bedrijf.

  Blulinc biedt laadoplossingen op maat voor elk bedrijf, op elke schaal.

 • Thuis en vanop het werk laden?

  Met Blulinc is het allemaal mogelijk

  Dankzij de Blulinc laadpas laad je op waar je maar wil. Over heel Europa.

 • Laat je klanten zorgeloos laden

  bij jouw zaak

  Met een laadstation bij je zaak bied je klanten een extra service. 

 • Pakketjes rondbrengen

  op een duurzame manier

  Schakel over naar elektrische voertuigen. Blulinc helpt je met de transitie én erna.

Voor bedrijven

All-in-one oplossing

Laadpalen en laadpassen
voor jouw bedrijf

Elektrisch rijden is de toekomst. Laadpalen en laadpassen, of enkel één van beide? Blulinc denkt met je mee over de juiste laadoplossing voor jouw bedrijf. 

Of je nu laadfaciliteiten wilt aanbieden aan je werknemers, je klanten, of interesse hebt in laden als verdienmodel: bij Blulinc kan het allemaal op maat.

Het enige dat we nooit aanpassen? Het gebruiksgemak. Want elektrisch rijden, dat kan gemakkelijk zijn.

Bekijk de video

Ontdek wat onze klanten zeggen

Klanten als ambassadeurs

Bij Blulinc tellen we ondertussen heel wat tevreden klanten. Zij ervaren elke dag het gebruiksgemak van onze oplossingen voor elektrische mobiliteit. We laten deze ambassadeurs dan ook graag aan het woord om de voordelen van Blulinc aan te tonen.

Waarom jij voor Blulinc kiest?

Blulinc is de meest complete, innovatieve en voordelige oplossing op de markt voor het laden en beheren van je elektrische auto’s. Wij ontzorgen jou en je medewerkers helemaal. Zo kun je onder meer rekenen op: 

Stroomlijn je administratie

Gedaan met nutteloze administratie

Een stevige fleet? Dan hoeven we je vast niet te vertellen wat er allemaal bij komt kijken. Thuis opladen, op het werk, ergens onderweg,… Bij Blulinc stroomlijnen we dit, krijg je alles netjes in een overzichtelijk dashboard en kunnen alle kosten tot in het detail worden opgesplitst. Zo zit je steeds aan de knoppen, beschik je altijd over correcte en up-to-date gegevens en worden dingen als split billing en het betalen van oplaadbeurten kinderspel.

Installatie, laadpassen & beheer

Laat jouw eigen laadstations installeren

Bij Blulinc kunnen we ook voor laadstations op het bedrijf zorgen. Zo kunnen je medewerkers laden wanneer ze op het werk zijn en weer met een volle batterij de baan op. Wij regelen de installatie, zorgen voor de laadpassen en kunnen ook het volledige beheer van de laadstations uit handen nemen. Zo geniet je zorgeloos van je eigen laadstations.