Voor partners

  • Word Blulinc-partner

    Is jouw bedrijf bezig met elektrificatie of elektrisch rijden? Zie jij de mogelijkheden van een partnership en wil je de krachten bundelen? Of misschien wil je wel leverancier worden? Bij Blulinc staan we steeds open voor mogelijke partnerships. Wij werken graag samen met sterke en betrouwbare business partners die mee vooruit willen.

  • Jouw eigen laadpassen

    Zou je graag laadpassen aanbieden aan je klanten die een elektrisch voertuig bij jou kopen? Kies voor een Blulinc-pas of laat pasjes maken onder je eigen naam.

  • Zelf laadstations beheren voor je klanten?

    Met Blulinc kan jij je eigen laadstation beheren. Het grote voordeel? Je geniet van 24/7 support én van alle ontwikkelingen die wij doen.

Onze opties voor partners

Kies de formule die bij jou past

Ben je op zoek naar laadpassen om al dan niet onder je eigen merknaam aan te bieden aan klanten? Word dan EMSP bij Blulinc.

Geen nood aan laadpassen, maar wil je graag een laadstation opzetten? Dan word je CPO.

Wil je een totaalpakket aanbieden van EMSP en CPO, kies dan voor de dubbele formule. Het kan allemaal als white label, of onder de Blulinc-naam.

Jouw eigen platform, zonder de investering?

Met je eigen merk of white label gebruik maken van ons platform en onze oplossingen? Dat kan perfect. Ons platform kan gebruikt worden door individuele installateurs, partners en bedrijven. Perfect om er je eigen uitstraling aan te geven, zonder kosten voor ontwikkeling en het up-to-date houden. Reken op een compleet werkend platform, een overzichtelijk dashboard en voortdurende ontwikkelingen. Een plug ‘n play systeem inclusief laadpassen: klaar om ingezet te worden. 

Waarom jij kiest voor Blulinc

Samenwerken met Blulinc heeft heel wat voordelen. Jij…

Bovendien kun je steeds rekenen op onze klantenservice en technische ondersteuning. Wij blijven voortdurend innoveren en nieuwe tools integreren waar jij van kan profiteren. Allemaal voor een betaalbare maandelijkse abonnementskost.

Wij gaan voor duurzaam

Toekomstgericht en innovatief

Samen met onze partners bouwen we graag aan een betere en schonere wereld. We zetten dan ook sterk in op duurzaamheid. Ook onze oplossingen zijn duurzaam en innovatief. Elektrisch rijden voor iedereen gemakkelijk maken is wat wij doen.

Meer dan 200 bedrijven gingen je al voor

Partner worden? Je bent niet alleen. Heel wat partners vertrouwen op ons en omgekeerd. Samen staan we sterker, samen gaan we sneller. 

Wil jij graag partner worden van Blulinc?

Boek dan een kennismakingsgesprek.

Wij denken graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw situatie en budget.