Voor thuis

  • Overal laden, ook thuis?

    Blulinc: dat is overal in Europa opladen met één pas en de Blulinc-app. Maar ook thuisladen met je eigen laadpaal.

  • Eén app. Overal laden.

    Dankzij de Blulinc-pas rijd jij vlotjes door Europa met je elektrische auto. Eén app, één pas.

Het gemak van de Blulinc-laadpas

Thuis en onderweg opladen zonder zorgen

Met de Blulinc-pas laad je zorgeloos op als particulier of werknemer. Wij installeren je eigen laadpaal, koppelen je laadpas en nemen de administratie uit handen. Het verbruik van je laadstation komt terecht op het dashboard van je werkgever, zodat jij geen bonnetjes hoeft bij te houden. 

Waarom kiezen voor Blulinc?

Bij Blulinc blijven we innoveren en maken we thuis elektrisch laden zo gemakkelijk mogelijk. We beschikken dan ook over heel wat troeven voor jou als werknemer of particulier.

Kies zelf je betaalmethode

Of je nu liever op voorhand een vast bedrag betaalt met een prepaidkaart, of maandelijks afrekent via een abonnement: met Blulinc kan het allebei. Elektrisch rijden moet gemakkelijk zijn, jij kiest wat dat voor jou betekent!

Hoe werkt het?

De Blulinc-app

Met de Blulinc-pas kan jij overal in Europa elektrisch opladen. Via de app vind je het dichtstbijzijnde laadstation in jouw buurt.

Ook je verbruik volg je in de Blulinc-app, waar het mogelijk is om eventueel werk- en privégebruik gescheiden te houden. 

Makkelijk, toch?

Download de app

Elektrisch laden, ook van thuis

Thuis opladen in 1, 2, 3

Bij Blulinc vind je niet enkel laadpassen. Wil jij thuis kunnen opladen? Dan komen wij een laadstation installeren bij je thuis. Ook nadien hoef je je nergens zorgen om te maken. Hulp nodig? Blulinc is 24/7 bereikbaar voor support. 

Klaar om volledig elektrisch te gaan?

Blulinc maakt elektrisch rijden gemakkelijk.

Met de Blulinc-app vind jij in één oogopslag het dichtstbijzijnde laadstation in je buurt, overal in Europa. Laden doe je met de laadpas. Thuis laden? Wij installeren en beheren jouw eigen laadstation.