Realisaties 04 Mar 2024

Ramencentrum Van Hecke: Erfenis van Vakmanschap met een Groene Toekomst

Ramencentrum Van Hecke, een familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in Zelzate, wordt geleid door zaakvoerders Tino en Tina Van Hecke, de derde generatie van het bedrijf. Bij hen staat persoonlijk contact en advies op maat voorop. We streven naar kwaliteit en perfectie, waarbij we kiezen voor hoogwaardige producten die we nauwgezet bij u thuis afwerken. Als onderdeel van de voortdurende toewijding aan kwaliteit én duurzaamheid, hebben ze een Easee laadstation aan de muur geïnstalleerd. Dit symboliseert niet alleen het streven naar vakmanschap, maar ook onze inzet voor een groenere toekomst

Ramencentrum Van Hecke: Erfenis van Vakmanschap met een Groene Toekomst - Blulinc

Ook interessant

Het is een opwindende wereld, die van de eMobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Bekijk meer nieuws

Advies nodig?

Niet zeker welke laadoplossing best bij je past? Onze medewerkers maken je wegwijs. Ze kennen alle opties en toepassingen als hun broekzak.

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad