Nieuws en insights

Opwindende wereld, die van de e-mobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

news

Duurzame Innovatie bij ICapps: Wallbox Commander voor Groene Laden

ICapps, een toonaangevend IT-bedrijf met een sterke marketingvisie van "Taking care of your digital products", zet een nieuwe stap richting duurzaamheid. Door de installatie van een Wallbox Commander voor elektrische voertuigen, verankert ICapps zich in de groene transitie.

news

Elektrificatie van West-Vlaanderen: Particuliere Klanten Omarmen de Groene Transitie

Steeds meer particuliere klanten in West-Vlaanderen stappen over op elektrische voertuigen, waardoor de vraag naar laadinfrastructuur stijgt. Deze laders van wallbox geven een waardevolle toevoeging om hun elektrische voertuigen gemakkelijk op te laden. Deze verschuiving naar elektrisch rijden draagt bij aan de groene transitie

news

Groene Revolutie in de Kempen: Consultants Omarmen Duurzame Energie met Zaptec Go

In de pittoreske regio van de Kempen zetten consultants een grote stap naar een groenere toekomst door te investeren in duurzame energie. Met trots hebben zij de Zaptec Go aan hun muren bevestigd, een krachtige laadoplossing die tot 22 kW kan laden.

news

Veko Lightsystems International BV: Duurzaam en efficiënt met Blitz Laders

Veko Lightsystems International BV staat bekend om haar innovatieve LED lijnverlichtingssystemen. Deze aluminium profielen zijn niet alleen efficiënt in gebruik, maar ook 100% recyclebaar, waardoor ze bijdragen aan een duurzamere verlichting en als kers op de taart heeft Veko Lightsystems International BV recentelijk twee Blitz laders geïnstalleerd.

news

The Broker Site BV gaat duurzaam

The Broker Site BV heeft zich toegewijd aan duurzaamheid, en dat is nu ook te zien op de weg! Ze hebben hun mobiliteit omgezet naar een duurzamer alternatief. Door over te stappen op elektrische voertuigen en andere milieuvriendelijke transportopties, zetten ze concrete stappen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve impact op het milieu te maken.

news

Argeüs Innovatieve Software voor Expertises en nu ook Duurzame Mobiliteit

Argeüs biedt praktijkgerichte expertisesoftware voor de financiële, notariële en juridische sector. Samen met experten uit de sectoren komen ze tot oplossingen die beantwoorden aan de behoeften van zowel adviseur als cliënt. Nu kunnen hun klanten hun wagen laden tijdens hun expertiseafspraken

 

news

Hesse Benelux toonaangevend in duurzaamheid

Hesse Benelux blijft vooroplopen in de sector van intelligente en duurzame coatingoplossingen, maar daar stopt de inzet voor duurzaamheid niet. Ze zijn verheugd om aan te kondigen dat hun toewijding aan een groenere toekomst nu ook zichtbaar is het wagenpark.

news

Probis gaat duurzaam

Bij Probis zijn ze toegewijd aan vooruitgang en innovatie. Daarom hebben ze onlangs laadstations laten installeren, zowel bij hun kantoor als bij de woningen van de medewerkers. Deze geavanceerde stations voor elektrische voertuigen benadrukken niet alleen ons streven naar duurzaamheid, maar bieden ook praktische oplossingen voor zowel onze medewerkers als bezoekers die elektrisch rijden.

news

Thuisverpleging Antwerpen gaat duurzaam!

De algemeen coördinator heeft een belangrijke stap genomen richting duurzamere mobiliteit en vooruitgang. Hij heeft een Easee laadstation aan zijn muur thuis laten installeren voor het opladen van elektrische voertuigen.

Deze toevoeging symboliseert het voortdurende streven naar innovatie en verbetering van de dienstverlening. We zijn ervan overtuigd dat deze actie niet alleen bijdraagt aan een groenere toekomst, maar ook onze efficiëntie en zorg voor het milieu benadrukt.

news

Curon Kwaliteit duurzaamheid en zorgzaamheid.

Als onderdeel van het streven naar duurzaamheid hebben ze recentelijk samengewerkt met Blulinc om elektrische laadstations te installeren in de residentiële ontwikkelingen. Deze toevoeging past perfect bij hun visie op de toekomst van wonen, waarin ze streven naar milieuvriendelijke oplossingen die de overstap naar elektrisch rijden ondersteunen en tegelijkertijd het comfort en gemak van de bewoners vergroot.

news

Kilfrost Europe NV gaat duurzaam

Kilfrost Europe NV Europe is een bedrijf dat zich specialiseert in de productie en distributie van antivries- en ontdooiingsvloeistoffen, smeermiddelen, coatings en andere vloeistoffen voor de luchtvaart-, spoorweg-, wegtransport- en maritieme sectoren. Hun Business Manager is up to date. Klaar voor de toekomst met het Easee laadstation.

news

Apotheek Greet Moonen BVBA gaat duurzaam.

Bij Apotheek Greet Moonen gaan ze vooruit met groene energie! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu twee Zaptec laadpunten hebben geïnstalleerd. Of je nu even langskomt voor je medicijnen of gewoon een korte stop maakt, je kunt nu gemakkelijk je elektrische voertuig opladen.

news

Meubelco klaar voor de toekomst

Bij Meubelco hebben ze een stap gezet naar een groenere toekomst! We zijn verheugd om aan te kondigen dat het nieuwe laadstation voor elektrische voertuigen nu beschikbaar is bij zowel hun magazijn als hun winkel in het bruisende hart van Brussel. Of je nu bij hen langskomt om meubels te ontdekken of gewoon een bezoek brengt aan de winkel, ze bieden nu een handige oplaadoplossing voor elektrische auto's. Dank aan ons team en partners voor het mogelijk maken van deze stap naar duurzame mobiliteit!

news

Verpleegkundigen Leiden de Weg naar Duurzame Zorg

In de zorgsector is een beweging gaande naar een groenere toekomst, en verpleegkundigen zijn hierin de pioniers. Deze toewijding aan duurzaamheid toont niet alleen hun zorg voor mensen, maar ook voor de wereld om ons heen.

news

Duurzame Revolutie: Zelfstandigen in Gent Leiden de Weg

Van kleine ondernemingen tot zelfstandige professionals, steeds meer bedrijven kiezen voor groenere praktijken en duurzame oplossingen. Door te investeren in energie-efficiëntie, hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijke bedrijfsvoering, tonen ze hun toewijding aan een schonere toekomst.

news

Duurzaamheid in Residentie Rozenberg: Kunst, Winkels en Hestia Headquarters

Residentie Rozenberg, met vijf moderne appartementen, is een toonbeeld van Molse trots en duurzaamheid. Kunstenaar Raymond Minnen heeft de gevel van een perfect bijpassend kunstwerk voorzien. Naast de appartementen huisvest het Rozenbergpark twee duurzame winkels van Hestia, allemaal verhuurd. Op de bovenste verdieping van het handelspand Bristol Shoes bevindt zich de duurzame Hestia Headquarters.

news

Hesse Benelux: Toonaangevend in Duurzaamheid

Hesse Benelux blijft vooroplopen in de sector van intelligente en duurzame coatingoplossingen, maar daar stopt de inzet voor duurzaamheid niet. Ze zijn verheugd om aan te kondigen dat hun toewijding aan een groenere toekomst nu ook zichtbaar is het wagenpark.

news

Immotrix: Rijdend op Groene Stroom in de Vastgoedsector

Immotrix zet de standaard in de vastgoedsector door te kiezen voor een groenere toekomst. Als toegewijde makelaars hebben ze besloten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen door over te schakelen op groene stroom voor al hun vervoersmiddelen.

news

Groene Revolutie: Klusjesmannen Omarmen Duurzaamheid

In een wereld die steeds meer belang hecht aan duurzaamheid, zetten klusjesmannen nu ook stappen naar een groenere toekomst. Bij elke klus streven ze ernaar om milieuvriendelijke praktijken te integreren, van materiaalkeuze tot energieverbruik

news

Duurzaam Bouwen met Q-Building

Bij Q-Building Lommel is kwaliteit geen optie, maar een vereiste. Als toonaangevend bouwbedrijf in zowel de private als publieke sector, streven ze naar duurzame oplossingen.

news

Betaguard Belgium gaat duurzaam

Bij Betaguard Belgium zetten ze zich in voor een duurzame toekomst. Daarom zijn ze trots om aan te kondigen dat ze nu elektrische wagens hebben geïntroduceerd in hun vloot. Met deze stap verminderen ze niet alleen de ecologische voetafdruk, maar dragen ze ook bij aan een schonere lucht en een beter milieu voor iedereen.

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad