news 15 Feb 2024

Activeer Je P1-poort en Neem de Controle Over: Jouw Gids naar Slim Laden

Activeer Je P1-poort en Neem de Controle Over: Jouw Gids naar Slim Laden - Blulinc

Bij Blulinc draait alles om jouw gemak en controle over je elektrische laadervaring. Wist je dat je digitale meter uitgerust is met gebruikerspoorten die je toegang geven tot waardevolle data over je energieverbruik? Vandaag duiken we in het proces van het activeren (of deactiveren) van deze poorten, specifiek de P1-poort. Deze handeling versterkt jouw greep op het slim laden, zowel thuis als onderweg.

Jouw Energie, Jouw Regels
Je digitale meter herbergt de P1- en S1-poorten, de sleutels tot jouw energiedata. Door deze te activeren, ontsluit je de mogelijkheid om real-time inzicht te krijgen in je verbruik. Het mooie? Jij beslist wie deze data mag inzien en gebruiken. Denk aan het koppelen van energie-apps of -diensten die jouw laadproces nog soepeler maken.

Eenvoudig Activeren in enkele Stappen
Om deze poorten te activeren, volg je een simpel proces:

  1. Dien Je Aanvraag In: Jouw digitale meter wacht op jouw commando. Het activeren (of deactiveren) van je gebruikerspoorten start met een eenvoudige aanvraag.

  2. Wat Je Nodig Hebt: Pak je meest recente elektriciteitsfactuur erbij en houd je rijksregisternummer gereed. Voor nog meer gemak kan je ook je Itsme-account gebruiken. Bij Blulinc houden we van opties die jouw leven makkelijker maken.

Wie Heeft Toegang? Jij Beslist
Jouw data is van jou. Jij bepaalt wie erin duikt voor bijvoorbeeld het optimaliseren van je laadervaring. Via je EAN-code vraag je eenvoudig een overzicht aan van wie toegang heeft. Transparantie en controle, precies zoals jij het wilt.

Even Geduld A.u.b.
Net een nieuwe digitale meter? Geef het systeem even de tijd om je te leren kennen – maximaal 72 uur. Zodra de P1 poort actief is zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Leer en Ontdek Meer
Wil je zien hoe dit in de praktijk werkt? Bekijk de video van Fluvius voor een stapsgewijze handleiding. Bij Blulinc geloven we in de kracht van zien én doen.

Bekijk de video van Fluvius

Jouw Partner in Slim Laden
Bij Blulinc zetten we ons in om jouw elektrische rit zo soepel mogelijk te maken. Het activeren van je gebruikerspoorten is slechts het begin. Heb je vragen, of kan je wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar – jouw betrouwbare compagnon op de weg naar slim en efficiënt laden.

Linken. Laden. En gaan. Met Blulinc is het meer dan een slogan; het is de manier waarop we samen met jou elektrisch rijden naar een hoger niveau tillen.

Neem contact met ons op

Advies nodig?

Niet zeker welke laadoplossing best bij je past? Onze medewerkers maken je wegwijs. Ze kennen alle opties en toepassingen als hun broekzak.

Ook interessant

Het is een opwindende wereld, die van de eMobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Bekijk meer nieuws

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad