news 15 Jan 2024

Elektrisch Rijden: De Toekomst Nu Binnen Handbereik!

Stap in een wereld waar duurzaamheid en technologie elkaar ontmoeten. Met België op de voorgrond van elektrische mobiliteit, is het tijd voor uw bedrijf om deel uit te maken van deze spannende reis naar 2029

Elektrisch Rijden: De Toekomst Nu Binnen Handbereik! - Blulinc

Stap in een wereld waar duurzaamheid en technologie elkaar ontmoeten. Met België op de voorgrond van elektrische mobiliteit, is het tijd voor uw bedrijf om deel uit te maken van deze spannende reis naar 2029. Meer dan alleen een milieuvriendelijke beweging, het is een kans om voorop te lopen in de markt, kosten te besparen en uw merk te versterken.

De Countdown is Begonnen

Het aftellen is begonnen. Met 2026 als mijlpaal voor alle nieuwe bedrijfswagens om elektrisch te zijn, is het nu tijd om te handelen. De EV-revolutie is hier, en het is meer dan een trend - het is de toekomst van transport.

Infrastructuur: De Sleutel tot Verandering

De transitie naar elektrisch rijden vereist meer dan alleen voertuigen; het vraagt om een revolutie in de laadinfrastructuur. Dit is waar uw bedrijf een significante impact kan maken. Investeer in de toekomst door deel te nemen aan de uitrol van deze cruciale infrastructuur.

Laadoplossingen: Thuis en daarbuiten

Thuisladen blijft de ruggengraat van EV-gebruik, maar het potentieel van openbare laadstations is enorm, vooral in stedelijke gebieden. Met het streven van de overheid naar 30.000 laadpalen tegen 2025, ligt er een onontgonnen terrein klaar voor uw bedrijf om te verkennen.

Wees een Pionier in de Elektrische Revolutie

Zet uw bedrijf op de kaart door voorop te lopen in deze groene revolutie. Door te investeren in innovatieve EV-oplossingen, creëert u niet alleen een duurzamere wereld, maar bouwt u ook aan het imago en de toekomst van uw onderneming.

Maximaliseer Uw Voordeel

De overheid maakt de overstap aantrekkelijker met fiscale stimulansen en subsidies. Dit is uw kans om duurzaamheid te combineren met slimme economische keuzes. Voor meer inzicht in hoe u deze kansen optimaal kunt benutten, lees ons gedetailleerde artikel over de fiscale voordelen en subsidies voor elektrische voertuigen.

De Toekomst is Elektrisch: Neem Nu Actie

De toekomst wacht niet. Nu is het moment om uw strategie voor elektrische mobiliteit te vormen. Van fleetanalyse tot infrastructuurplanning en betrokkenheid van medewerkers, elke stap die u nu zet, is een stap naar een duurzamere toekomst.

Wilt u meer weten over hoe u kunt overschakelen naar een elektrisch wagenpark en deel uitmaken van deze opwindende verandering? Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van dit proces. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en een op maat gemaakte oplossing. Samen maken we de weg vrij voor een schonere, groenere toekomst.

Neem contact met ons op

Advies nodig?

Niet zeker welke laadoplossing best bij je past? Onze medewerkers maken je wegwijs. Ze kennen alle opties en toepassingen als hun broekzak.

Ook interessant

Het is een opwindende wereld, die van de eMobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Bekijk meer nieuws

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad