Realisaties 04 Mar 2024

Lambrechts Hout: Kenners van Hout, Pioniers in Duurzaamheid

Als toonaangevende invoerder en verdeler van Europees naaldhout, ThermoWood® en thermisch gemodificeerd meranti, heeft Lambrechts Hout een reputatie opgebouwd van expertise en kwaliteit. We kennen onze houtsoorten tot in de kern en begrijpen perfect hun toepassingsmogelijkheden. Bij Lambrechts Hout streven we ernaar om samen met onze klanten de perfecte oplossing te vinden. Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid hebben we Easee laadstations geïnstalleerd voor zowel onze werknemers als onze klanten. Deze stap versterkt niet alleen ons engagement voor groene mobiliteit, maar toont ook onze voortdurende inzet om voorop te lopen in de sector.

Lambrechts Hout: Kenners van Hout, Pioniers in Duurzaamheid - Blulinc

Ook interessant

Het is een opwindende wereld, die van de eMobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Bekijk meer nieuws

Advies nodig?

Niet zeker welke laadoplossing best bij je past? Onze medewerkers maken je wegwijs. Ze kennen alle opties en toepassingen als hun broekzak.

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad