news 07 May 2024

Vereenvoudig het Elektrisch Laden voor uw Bedrijf met de Blulinc Laadpas

Vereenvoudig het Elektrisch Laden voor uw Bedrijf met de Blulinc Laadpas - Blulinc

In een tijd waarin duurzaamheid en technologie hand in hand gaan, biedt Blulinc een revolutionaire oplossing voor bedrijven die de overstap maken naar elektrische voertuigen. De Blulinc laadpas is speciaal ontworpen om de operationele efficiëntie te verhogen en de kostenbeheersing binnen uw organisatie te verbeteren. Hieronder lichten we de diverse functionaliteiten van de Blulinc laadpas toe en tonen we hoe deze uw bedrijfsvoering kan transformeren.

Functionaliteiten van de Blulinc Laadpas

Flexibele Betaalopties:

  • Prepaid Laadpas: Hiermee kunnen bedrijven vooraf een vast bedrag op de pas laden, ideaal voor het hanteren van strakke budgetcontroles.

  • Postpaid via Gekoppelde Creditcard: Biedt een naadloze ervaring waarbij de kosten na elke laadsessie automatisch van een gekoppelde bedrijfscreditcard worden afgeschreven. Elke sessie wordt afzonderlijk gefactureerd voor duidelijke administratie.

  • Postpaid via Maandelijkse Afrekening: Een optie waarbij de gebruiksafrekening maandelijks plaatsvindt, gebaseerd op het werkelijke verbruik, identiek aan traditionele tankkaarten.

 

Gebruiksgemak en Veiligheid:

  • Eenvoudige Autorisatie: Laadsessies kunnen gestart worden via een fysieke swipe, een scan, of via onze gebruiksvriendelijke app.

  • Automatische Verrekening: Minimaliseert de administratieve lasten door directe en automatische verwerking van elke transactie.

Aanpasbare Toegang en Budgetten:

  • Beperking per Land of Lader: Mogelijkheid om het gebruik te beperken tot specifieke regio's of laadpunten, wat zorgt voor extra beveiliging en controle.

  • Gepersonaliseerde Budgetten: Stel specifieke maandbudgetten in om uitgaven binnen de perken te houden.

Multi-Account Management in Één App:

  • Centraal Beheer: Meerdere zakelijke accounts kunnen worden beheerd vanuit een enkele applicatie, wat zorgt voor een helder overzicht en een gestroomlijnde administratie.

Nieuw: Persoonlijke en Zakelijke Accounts:

  • Werknemers kunnen naast hun zakelijke account een persoonlijke account beheren, waarbij ze privévouchers of laadtegoed kunnen kopen. Betalingen kunnen worden verricht met Bancontact of een persoonlijke creditcard. Tijdens de laadsessies kan men eenvoudig de gewenste account selecteren.

Optimaal voor Cafetariaplannen:

  • Flexibele Kostenverdeling: Stelt werknemers in staat om hun secundaire arbeidsvoorwaarden efficiënt te beheren met vooraf ingestelde budgetten voor het opladen van hun elektrische voertuigen.

Voordelen van de Blulinc Laadpas voor Uw Bedrijf

Met de Blulinc laadpas geniet uw onderneming van vereenvoudigd management, kostenbesparingen en verhoogde werknemerstevredenheid. Het systeem biedt een flexibele en veilige manier om de overstap naar elektrische voertuigen te faciliteren, met volledige controle over de laadgewoonten en -kosten. Dit maakt het een ideale oplossing voor bedrijven met meerdere vestigingen of een groot wagenpark, waar efficiëntie en kostenbeheersing essentieel zijn.

Blulinc streeft ernaar om voorop te lopen in de ondersteuning van duurzame bedrijfspraktijken met geavanceerde technologische oplossingen. Kies voor de Blulinc laadpas en zet een stap vooruit in de ecologische transitie van uw bedrijf.

Wens je meer info over onze laadpassen?
Neem dan even contact met ons op of boek een meeting via de volgende link

Neem contact met ons op

Advies nodig?

Niet zeker welke laadoplossing best bij je past? Onze medewerkers maken je wegwijs. Ze kennen alle opties en toepassingen als hun broekzak.

Ook interessant

Het is een opwindende wereld, die van de eMobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Bekijk meer nieuws

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad