Nieuws en insights

Opwindende wereld, die van de e-mobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

news

Vereenvoudig het Elektrisch Laden voor uw Bedrijf met de Blulinc Laadpas

news

Een jaar van controverse opgelost: Oplaadboxen van Easee vrijgegeven door Zweedse autoriteiten

news

Blulinc Laadpassen: Geavanceerde Beheeropties en Flexibele Betaalmogelijkheden

news

Business Director Nippon Gases gaat voor de groene transitie

Met de innovatieve Easee Home laders maken we het opladen van elektrische voertuigen niet alleen eenvoudig, maar dragen we ook bij aan een duurzamere toekomst. Deze laders zorgen ervoor dat ze zonder zorgen hun wagen thuis kunnen opladen. En het beste van al? Ze krijgen hun energie terugbetaald.

news

Alles Wat Je Moet Weten Over Het Laden Van Je Elektrische Wagen: De Ultieme Gids Van Blulinc

news

Activeer Je P1-poort en Neem de Controle Over: Jouw Gids naar Slim Laden

news

EV Mobility in 2024: De Toekomst van Elektrisch Laden Ontgrendeld

news

Split-Billing en Btw: Essentiële Informatie over Terugbetalingen aan Werknemers

Nieuws

Hoe kan jouw bedrijf inzetten op de elektrificatie van het wagenpark?

De transitie naar een groenere toekomst is niet langer een optie, maar een onontkoombare noodzaak. Met de Belgische regering die vastberaden stappen zet naar een volledig geëlektrificeerd wagenpark tegen 2029, ligt er een gouden kans voor uw bedrijf om voorop te lopen in deze baanbrekende verandering. Het gaat hierbij niet alleen om milieuvoordelen, maar ook om significante zakelijke voordelen, zoals kostenbesparing en verbeterde bedrijfsimago.

Nieuws

Wat zijn de verschillende laadmodes voor elektrische voertuigen?

Je hebt misschien al wel gehoord over de verschillende laadmodes voor elektrische wagens. Wij zetten ze overzichtelijk voor je op een rijtje. 

Nieuws

Laadstations zijn fiscaal aftrekbaar

Bij Blulinc zijn we met onze laadpalen thuis in elektrisch laden. Maar wist je dat je zowel als onderneming als als particulier in aanmerking kunt komen voor een fiscale aftrek als je een elektrische laadpaal laat installeren. Zo worden elektrische laadpalen wel heel interessant. 

news

Laadstations aan je bedrijf

Meer en meer bedrijven investeren in of overwegen elektrische laadpalen aan hun bedrijf. Maar wat kost dat nu eigenlijk? Wij zetten even een aantal zaken op een rijtje.

Ondertussen zijn er al een heel aantal aanbieders van laadpalen en installaties voor bedrijven. Aangezien je wagenpark hier waarschijnlijk heel wat tijd stilstaat, is dit een verstandige optie om te bekijken.

Nieuws

Een slim laadstation

Laadpalen kennen we ondertussen wel, maar wist je dat er ook al slimme laadpalen zijn. Deze worden steeds intelligenter op het vlak van opladen. Zo laden ze op wanneer de stroom voordelig is, waardoor je goedkoper laadt en in de toekomst is het waarschijnlijk zelfs mogelijk om zonne-energie op te slaan en in te zetten.

Nieuws

Waarom jij kiest voor elektrisch rijden?

Elektrisch rijden zit in de lift? Logisch, want elektrische wagens zijn de toekomst. Bij Blulinc hebben we slimme laadoplossingen voor je in petto die van het opladen van je elektrische wagen een fluitje van een cent maken. Twijfel je nog over de aanschaf van een elektrische auto, dan zetten wij enkele voordelen voor je op een rijtje.

Nieuws

Komt de emissieloze bedrijfswagen er nu eindelijk aan?

Bedrijfswagens sneller later vergroenen? Daar lijkt nu eindelijk vaart in te komen. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem heeft in elk geval enkele zeer concrete fiscale maatregelen klaar om bedrijfswagens sneller te laten vergroenen. Iets wat we bij Blulinc uiteraard op de voet volgen.

Nieuws

Een laadstation thuis of op het bedrijf

Een elektrische wagen gekocht of je medewerkers voorzien van elektrische wagens? Dan kan je als ondernemer niet zonder één of meerdere laadpalen. In dit artikel geven we je wat meer informatie over mee, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Met Blulinc zit je trouwens altijd gebeiteld.

Case

Meubelen Jonckheere – Implementatie van DC en AC Laadpunten

Meubelen Jonckheere, een gevestigd meubelbedrijf, nam de vooruitstrevende beslissing om een laadinfrastructuur te integreren in hun faciliteiten, zowel voor klanten als voor hun eigen wagenpark.

Case

Future-proof parkings voor Brody

Als vastgoedspecialist helpt Brody mensen hun ideale woon- of investeringsvastgoed vinden. Van nieuwbouwappartement over serviceflat tot kantoorruimte: de vastgoedportefeuille van Brody is gevarieerd. De 25 vastgoedprofessionals die voor het bedrijf werken, kennen de markt in Vlaanderen en Brussel door en door. 

Case

Laadinfrastructuurbeheer voor Hamilton Bright

Hamilton Bright, met een sterke nadruk op duurzame bedrijfsvoering en medewerkerswelzijn, wilde een oplossing die hun personeel in staat stelde om hun elektrische voertuigen thuis efficiënt op te laden.

Case

De elektrische reis van Nippon Gases

Nippon Gases levert gassen voor de industriële markt. Denk bijvoorbeeld aan gas in cilinders dat via vrachtwagens tot bij de klant geleverd wordt, of gas dat via een pijplijn rechtstreeks wordt aangevoerd — voor grote verbruikers. Nippon Gases is werkzaam in de regio België, Nederland en Frankrijk en bedient veel verschillende sectoren: van mobility en voeding over chemie tot farmacie en biotech. 

Case

Gemeente Lievegem Laadinfrastructuurproject

De gefuseerde gemeente Lievegem, bestaande uit de voormalige gemeenten Zomergem en Lovendegem, herkende de noodzaak om de overgang naar elektrisch rijden voor hun dienstwagens te versnellen. Met een strategische visie op duurzaamheid en verbeterde mobiliteit, werd het doel gesteld om een betrouwbare en efficiënte laadinfrastructuur te ontwikkelen.

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad