Nieuws en insights

Opwindende wereld, die van de e-mobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Realisaties

Tuinaanemer omarmt gemak met Easee muurlader en handig RFID-haakje

Als tuinaanemer is het zijn missie om groenere praktijken te omarmen, niet alleen in zijn werk, maar ook in zijn dagelijkse leven. Daarom was het een logische keuze om over te stappen op elektrisch rijden en zijn garage uit te rusten met een Easee muurlader. 

Met de combinatie van de Easee muurlader en het handige RFID-haakje is hij klaar voor de toekomst van elektrisch rijden. Het is een investering in gemak en duurzaamheid die perfect past bij zijn streven naar een groenere levensstijl.

Realisaties

Onzichtbaar vakmanschap: Zaptec muurinstallatie overtreft alle verwachtingen voor Antwerpse klant

In een wereld waar esthetiek steeds belangrijker wordt, was ik op zoek naar een laadoplossing voor mijn elektrische voertuig die niet alleen functioneel was, maar ook naadloos integreerde met mijn huis. Dankzij de ongelooflijke vakbekwaamheid van de technicus die langskwam, heb ik nu een Zaptec muurlader die niet alleen mijn auto van stroom voorziet, maar ook mijn verwachtingen heeft overtroffen op het gebied van design en installatie.

Realisaties

Klaar voor de Toekomst: Zaptec op Paal in regio Vlaams-Brabant

Met de Zaptec op paal toont deze klant leiderschap en inspireert hij anderen in de regio om ook stappen te zetten richting een meer duurzame levensstijl. Zijn keuze om te investeren in groene technologieën weerspiegelt zijn verlangen om een positieve impact te hebben op de wereld om hem heen. 

Door de overstap naar elektriciteit via deze duurzame bron kan hij nu elektriciteitskosten afschrijven als bedrijfsonkosten, wat niet alleen zijn financiën ten goede komt.

Realisaties

Zaptec aan de Muur bij Greet Moonen in Sint-Pieters-Leeuw

De Zaptec-eenheden zijn geen gewone muurdecoratie; ze vertegenwoordigen de volgende stap in energie-efficiëntie en duurzaamheid. Door geavanceerde technologie te combineren met elegant design, hebben ze de potentie om de energieconsumptie te optimaliseren en tegelijkertijd een statement te maken over het belang van groene initiatieven.

Realisaties

Verhoog de Energiegame met Zaptec Go: Slim, Stijlvol, en Efficiënt!

Zij zij klaar om de energievoorziening naar een hoger niveau te tillen. In Vlaams-Brabant heeft onze klant de elegante oplossing gevonden met Zaptec Go op paal, compleet met een handige kabelhouder! Dit strakke design past perfect in elke thuis, waar het niet alleen functionaliteit biedt, maar ook een vleugje moderne esthetiek toevoegt.

Met Zaptec Go betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Of je nu energie deelt met huisgenoten of bedrijfspartners, de kosten worden eerlijk verdeeld. Bovendien geniet je van volledige transparantie en controle over je energieverbruik.

Realisaties

Stap naar duurzaamheid: Kapperzaak in Laakdal installeert groen laadstation"

Hun kapperzaak in Laakdal heeft recent een Easee-laadstation laten installeren door Blulinc. Hiermee kunnen ze niet alleen hun elektriciteitskosten verlagen door ze af te trekken in hun boekhouding, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, en deze innovatie past perfect bij hun streven naar een milieuvriendelijke bedrijfsvoering."

Realisaties

Probis: Samen op Weg naar een Toekomstbestendige Samenleving, Zorg en Welzijn

Bij Probis geloven ze in de kracht van organisaties die bouwen aan een sterke en warme samenleving, vooral in de publieke sector en de zorg- en welzijnssector. Ze zijn ervan overtuigd dat jouw maatschappelijke impact nog groter kan zijn wanneer ze samenwerken aan jouw missie.
Deze investering in duurzame mobiliteit weerspiegelt onze toewijding aan een betere toekomst, niet alleen voor jouw organisatie, maar voor de hele samenleving. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige wereld.

Realisaties

Oplaadpunten voor werknemers "Nippon Gases"

Maak kennis met de Global Cylinder Tracking Specialist bij Nippon Gases Belgium.Als werknemer heeft hij nu niet alleen de mogelijkheid om zijn elektrische auto op te laden op verschillende werklocaties, maar heeft hij ook een slimme thuislader gekregen. Het beste van al? Hij krijgt die terugbetaald door Blulinc.

Realisaties

In't Wit: Maatwerk in Pleisterwerk met een Groen Tintje"

Bij In't Wit delen ze een passie voor pleisterwerk. Voor velen is pleisterwerk een noodzakelijke stap tijdens de bouwfase, maar bij In't Wit zien ze het als een kans om jouw ruimtes tot leven te brengen. 

Naast de toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid, streven ze ook naar duurzaamheid. Daarom hebben ze geinvesteerd in groene mobiliteit door een lader van Easee te installeren. Zo dragen ze niet alleen bij aan een betere leefomgeving, maar zetten ze ook een stap richting een duurzamere toekomst voor ons allemaal. 

Realisaties

Duurzame Verpakkingen, Duurzame Mobiliteit: Safety & Quality Engineer bij Greif

Bij Greif zijn ze toegewijd aan het creëren van verpakkingsoplossingen voor essentiële producten in het leven. Als Safety & Quality Engineer speelt hij een sleutelrol in het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van de producten. Maar de toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan alleen verpakkingen. Daarom delen ze met trots dat ze bij Greif nu ook investeren in duurzame mobiliteit door een Easee Blauwe laadstation aan de muur te installeren. Net zoals we momenten laten gebeuren met onze verpakkingen, zetten we nu ook stappen om duurzame mobiliteit te bevorderen.

Realisaties

Padel Idegem gaat voor de groene transitie

Naast het bieden van een geweldige sportervaring, streven ze ook naar duurzaamheid. Daarom hebben ze op de parking een Easee laadstation laten installeren. Nu kunnen hun bezoekers niet alleen genieten van sporten in een prachtige omgeving, maar ook profiteren van groene energie tijdens het opladen van hun voertuigen. Bij Padel Idegem geloven ze in het bevorderen van een gezonde levensstijl en een groenere toekomst voor ons allemaal.

Realisaties

Van Belle NV: Uw Betrouwbare Partner in Houtbewerkingsmachines en Duurzame Technologie

Al bijna een halve eeuw is Van Belle NV een begrip op het gebied van houtbewerkingsmachines. Zijn familiebedrijf staat bekend om de superieure kwaliteit van de werktuigen en de uitstekende service die ze bieden. Deze combinatie maakt hen tot een toonaangevende speler in België en daarbuiten.

Als onderdeel van de voortdurende inzet voor kwaliteit én duurzaamheid, hebben ze een Blitz lader tower laten installeren. Deze investering in duurzame technologie onderstreept hun streven naar innovatie en onze zorg voor het milieu. 

Realisaties

Ramencentrum Van Hecke: Erfenis van Vakmanschap met een Groene Toekomst

Ramencentrum Van Hecke, een familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in Zelzate, wordt geleid door zaakvoerders Tino en Tina Van Hecke, de derde generatie van het bedrijf. Bij hen staat persoonlijk contact en advies op maat voorop. We streven naar kwaliteit en perfectie, waarbij we kiezen voor hoogwaardige producten die we nauwgezet bij u thuis afwerken. Als onderdeel van de voortdurende toewijding aan kwaliteit én duurzaamheid, hebben ze een Easee laadstation aan de muur geïnstalleerd. Dit symboliseert niet alleen het streven naar vakmanschap, maar ook onze inzet voor een groenere toekomst

Realisaties

Garage Jos: Innovatieve Mobiliteit met Wallbox

Garage Jos, een gevestigde waarde in Affligem sinds 1965, blijft vooroplopen in de auto-industrie onder leiding van Tom Verbeken. Als onafhankelijke garage met specialisatie in Opel, Chevrolet en Microcar, bieden ze een uitgebreid scala aan onderhouds- en reparatiediensten voor alle automerken. Hun streven naar uitmuntendheid wordt versterkt door de recente installatie van een wallbox.

Realisaties

Duurzame Mobiliteit in de Wereld van IT: Easee Laadstation bij Nippon Gases

Als IT Local Services Manager voor Europa begrijpt hij het belang van groene mobiliteit in de moderne wereld. Daarom heeft hij geïnvesteerd in een Easee laadstation op een paal, een elegante toevoeging aan de architectuur die niet alleen bijdraagt aan het verlagen van de ecologische voetafdruk, maar ook een statement maakt over zijn toewijding aan duurzaamheid. 

Realisaties

Duurzame Mobiliteit in Sint-Niklaas: Blitz Laadstation bij Onze Klanten

Onze gewaardeerde klanten in de bankensector zetten een belangrijke stap richting duurzame mobiliteit door een Blitz laadstation aan hun muur te laten installeren. Ze streven naar een groenere toekomst, en we zijn trots om hun als klant te ondersteunen bij deze duurzame keuze. Met deze investering dragen ze niet alleen bij aan een schonere omgeving, maar ook aan een meer duurzame en verantwoorde mobiliteit binnen de sector.

Realisaties

Quality Renovatie: Vakmanschap en Duurzaamheid Hand in Hand

Quality Renovatie, gevestigd in Zulte, staat bekend als een professioneel renovatiebedrijf met een focus op vakmanschap en klanttevredenheid. De gespecialiseerde diensten omvatten gevelreiniging, gevelrenovatie, kelderdichting, behandeling van opstijgend vocht en dakreiniging.
Als onderdeel van het streven naar duurzaamheid hebben ze een witte Easee laadstation aan de muur geïnstalleerd door Blulinc. Hiermee willen ze niet alleen de klanten ondersteunen, maar ook bijdragen aan groene mobiliteit en een duurzamere toekomst.

Realisaties

Driesen: Innovatie in Ambachtelijke Dienstverlening

Bij Driesen draait alles om het laten schitteren van u en uw ambacht. Als dynamische partner streven ze ernaar om kwalitatieve totaaloplossingen te bieden voor bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en horecazaken.
Als onderdeel van hun voortdurende inzet voor innovatie en duurzaamheid, hebben ze laadinfrastructuur geïmplementeerd op hun parking.

Realisaties

Lambrechts Hout: Kenners van Hout, Pioniers in Duurzaamheid

Als toonaangevende invoerder en verdeler van Europees naaldhout, ThermoWood® en thermisch gemodificeerd meranti, heeft Lambrechts Hout een reputatie opgebouwd van expertise en kwaliteit. We kennen onze houtsoorten tot in de kern en begrijpen perfect hun toepassingsmogelijkheden. Bij Lambrechts Hout streven we ernaar om samen met onze klanten de perfecte oplossing te vinden. Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid hebben we Easee laadstations geïnstalleerd voor zowel onze werknemers als onze klanten. Deze stap versterkt niet alleen ons engagement voor groene mobiliteit, maar toont ook onze voortdurende inzet om voorop te lopen in de sector.

Realisaties

PROFIL: Vertrouwd in Luchtfiltratie, Vooruitstrevend in Duurzaamheid

Sinds 1989 is PROFIL een toonaangevende speler op de markt van luchtfilters, met een focus op België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. 

Recentelijk hebben we geïnvesteerd in duurzaamheid door laders te laten plaatsen door Blulinc, terwijl we blijven groeien en streven naar een schonere lucht, samen met onze gewaardeerde klanten.

Realisaties

Gastvrijheid en Duurzaamheid Hand in Hand bij Casa Cava

Casa Cava, gelegen in het pittoreske Baasrode, belichaamt gastvrijheid en een liefde voor de regio. Met oog voor detail en passie voor interieurvormgeving hebben ze Casa Cava tot in de puntjes ingericht om gasten in alle gezelligheid te ontvangen. Maar hun toewijding aan gastvrijheid gaat verder dan alleen comfortabele accommodaties. Casa Cava heeft ook gekozen voor duurzaamheid door twee Easee laadpalen te laten installeren voor hun gasten.

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad