Word E-Mobility Service Provider.

Richt je peilen als dienstenleverancier op de markt van elektrisch rijden en ga als eMSP aan de slag. Jouw doel? Klanten aan de beste roamingservices helpen.

Een eMSP, wat is dat?

Als eMSP verzorg je roamingservices voor elektrisch laden. Dankzij EV-roaming kunnen je klanten hun elektrische wagen opladen bij verschillende netwerken. Jij beheert als eMSP de abonnementen, de toegang tot de laadapplicaties, de facturatie. Word je eMSP via Blulinc, dan ga je met ons kant-en-klare systeem aan de slag.

What’s in it for you?

Word je eMSP via Blulinc, dan kan je stappen overslaan. Zelf op zoek gaan naar partners? Investeren in je eigen beheerplatform? Nope, je start meteen met een plug-and-play systeem dat alles omvat wat jij als eMSP nodig hebt: een functionele app, laadpassen, noem maar op. Ook voor service, technische ondersteuning en verdere development klop je gewoon bij Blulinc aan.

De sterke punten van Blulinc

Als reseller wil je geloven in wat je verkoopt. Met Blulinc ga je in zee met een topmerk. Wat maakt ons zo goed?

Wat moet je doen?

Wat moet je doen?

Boek hier je één-op-één

Overweeg je een instap als eMSP via Blulinc? Plan een gesprek of demosessie met ons team.

Blulinc cases

+250k

Publieke laadpunten

2567

Zakelijke klanten

18

Landen operatief

15+

Jaar ervaring

Blulinc nieuws

Opwindende wereld, die van de e-mobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Bekijk meer nieuws

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad