Voor fleetmanagers

Zet je elektrische bedrijfsvloot op weg.

Rijd je company fleet op elektriciteit? Da’s stap één. Stap twee is laadpalen kopen of huren, zodat mensen makkelijk kunnen laden op je bedrijfsparking en thuis.

Vraag een offerte op

 

Fleet managers over de laadoplossingen van Blulinc

Bekijk alle cases

Blulinc-laadpalen op je bedrijf, hoe werkt dat? Hier lees je enkele reviews.

Waarom zou je de investering doen?

Een werknemer, klant of bezoeker die z’n auto kan opladen op jouw bedrijfsparking is een geruste mens. Minder stress, meer headspace. Om te werken, een aankoop te doen, een deal te closen. Een aantal laadpunten op de parking is ook slim met het oog op wat komt. Binnen een paar jaar rijdt elke bedrijfsvloot verplicht elektrisch en wordt e-mobility dus overal prioritair. Fiscaal loont het de moeite om de switch vandaag al te maken.

De sterke punten van Blulinc&

Als reseller wil je geloven in wat je verkoopt. Met Blulinc ga je in zee met een topmerk. Wat maakt ons zo goed?

Wat moet je doen?

Wat moet je doen?

Vraag één-op-één advies

Ben je overtuigd van het gemak van een laadoplossing thuis of wil je meer informatie voor je beslist? Boek een afspraak met een van onze experts, met hun advies kan je verder.

Blulinc cases

+250k

Publieke laadpunten

2567

Zakelijke klanten

18

Landen operatief

15+

Jaar ervaring

Blulinc nieuws

Opwindende wereld, die van de e-mobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Bekijk meer nieuws

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad