Realisaties 19 Mar 2024

Onzichtbaar vakmanschap: Zaptec muurinstallatie overtreft alle verwachtingen voor Antwerpse klant

In een wereld waar esthetiek steeds belangrijker wordt, was ik op zoek naar een laadoplossing voor mijn elektrische voertuig die niet alleen functioneel was, maar ook naadloos integreerde met mijn huis. Dankzij de ongelooflijke vakbekwaamheid van de technicus die langskwam, heb ik nu een Zaptec muurlader die niet alleen mijn auto van stroom voorziet, maar ook mijn verwachtingen heeft overtroffen op het gebied van design en installatie.

Onzichtbaar vakmanschap: Zaptec muurinstallatie overtreft alle verwachtingen voor Antwerpse klant - Blulinc

Ook interessant

Het is een opwindende wereld, die van de eMobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Bekijk meer nieuws

Advies nodig?

Niet zeker welke laadoplossing best bij je past? Onze medewerkers maken je wegwijs. Ze kennen alle opties en toepassingen als hun broekzak.

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad