Linken. Laden. En gaan.

Jij rijdt. Blulinc zorgt voor de elektriciteit.

Jij rijdt elektrisch en wil geen gedoe. Terecht. Bij Blulinc steken we al onze energie in jouw elektrische rit. Thuis, op het werk, onderweg. Altijd en overal moeiteloos opladen, met ons arsenaal aan laadoplossingen. Klinkt vlotjes? Is het ook.

Play video

Vertrouwd door 1.000+ klanten

Laadpaal, laadpas, of liever all-in?

Weinig dingen zo vervelend als een platte batterij, en al zeker van je auto. Je wil gerust de baan op met je elektrische wagen. Dat hebben we begrepen bij Blulinc. Onze laadoplossingen zijn foolproof en failproof, voor elk soort gebruiker of situatie.

Swipe, laden & gaan, met onze laadpas

De laadpas van Blulinc, da’s swipen, laden en gaan. Met een handige app, voorafbetaald krediet of een heldere maandfactuur zit jij aan het stuur.

Haal nu je laadpas in huis

Op zoek naar een volgende investering?

Bekijk het project op Winwinner

Tot 9,0% rente per jaar

€279.500 gefinancierd (137 investeerders)

186%
Max bedrag: €400.000

Top in support

Laadinfrastructuur installeren en daarna de deur toe? Niets van bij Blulinc. Wij zijn jouw compagnon de route. The AC to your DC, de Hailey to your Justin, zo je wil. Als een laadpaal sputtert en je batterij dreigt leeg te lopen, bel je ons. Geen mega wachttijden, geen unsupportive customer support, geen 0800-trek-je-plan. Wij pakken direct op en we pakken aan. Onze trukendoos? Expertise in alle aspecten van elektrisch laden en een grote goesting om te fiksen.

Bekijk ons maatwerk

Word partner van Blulinc

Bol de toekomst van elektrisch rijden binnen met Blulinc, onder jouw naam of de onze. Maak gebruik van ons plug and play-platform, onze innovaties en onze support. Word CPO en/of eMSP via Blulinc en pak een stevige voorsprong. Met ons netwerk heb je toegang tot 300.000+ laadpunten in Europa, honderden laadpasaanbieders en vernieuwende betaalopties.

Blulinc vs. de anderen

Blulinc cases

+250k

Publieke laadpunten

2567

Zakelijke klanten

18

Landen operatief

15+

Jaar ervaring

Klanten aan het woord

Bekijk alle cases

Trustpilot score 4,4

Vertrouwd door 5.000+ klanten

Advies nodig?

Niet zeker welke laadoplossing best bij je past? Onze medewerkers maken je wegwijs. Ze kennen alle opties en toepassingen als hun broekzak.

Veelgestelde vragen

Blulinc nieuws

Opwindende wereld, die van de e-mobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Bekijk meer nieuws

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad