news 25 Apr 2024

Met de Elektrische Auto naar Rome: Alle Wegen Leiden naar Oplaadpunten

Met de Elektrische Auto naar Rome: Alle Wegen Leiden naar Oplaadpunten - Blulinc

Het is een klassiek gezegde dat alle wegen naar Rome leiden, maar in de moderne tijd zou je kunnen zeggen dat alle wegen naar oplaadpunten leiden - vooral als je met een elektrische auto reist.

Hallo, Dennis De Raeymaekers hier van Blulinc! Laat me je meenemen op een onvergetelijke reis die we onlangs ondernamen van België naar het hart van Italië, Rome, volledig elektrisch aangedreven. Deze ervaring belicht niet alleen de capaciteiten van onze moderne technologieën, maar versterkt ook ons commitment aan een duurzame toekomst.

Met onze betrouwbare Blulinc-app in de hand was het vinden van oplaadstations onderweg nooit een uitdaging. Deze stations zijn handig geïntegreerd in bestaande tankstations langs onze route, wat het opladen supersnel en efficiënt maakte—perfect voor een korte pauze.

 

De laadsessies duurde telkens niet langer dan 20 minuten - let wel op ik heb de filter gezet op stroomtype DC "snelladen" en het minimaal vermogen op 150kW.)

    

Interessant was onze constatering dat, hoewel Tesla-stations beschikbaar waren, deze vaak niet ideaal geplaatst waren voor snelle stops. Dit maakte de Blulinc app en de laadpunten vlakbij de snelweg nog aantrekkelijker.

De reis bewees dat lange afstanden met een elektrische auto absoluut haalbaar zijn met de juiste planning en infrastructuur. En hoewel alles soepel verliep, ervoeren we het gemis van een AC-oplaadpunt op onze camping—aandachtspunt voor locaties die de overgang naar elektrisch nog moeten maken.

  

Deze trip met een elektrische auto was niet alleen een test van mobiliteit maar ook een bewijs van de groeiende efficiëntie en bereikbaarheid van laadoplossingen. Bij Blulinc zetten we ons in om deze technologie toegankelijk en gemakkelijk te maken voor iedereen. Of je nu thuis oplaadt of onderweg bent naar je volgende grote avontuur, wij zorgen dat je verbonden blijft.

Ik raad het zeker aan om het avontuur aan te gaan me de elektrische wagen. Er zijn oplaadpunten genoeg. Het rijcomfort maakt jouw reis een unieke beleving.

Denk je erover om elektrisch te rijden of wil je meer weten over onze laadoplossingen? Blulinc staat voor je klaar met innovatieve oplossingen en deskundige ondersteuning. Neem gerust contact op, of nog beter, plan een gesprek via onze website om de mogelijkheden te bespreken. Samen rijden we de toekomst tegemoet—efficiënt, duurzaam en volledig elektrisch. Dat is de Blulinc-weg. Ga met ons mee op deze spannende reis naar een groenere wereld.

 

Neem contact met ons op

Advies nodig?

Niet zeker welke laadoplossing best bij je past? Onze medewerkers maken je wegwijs. Ze kennen alle opties en toepassingen als hun broekzak.

Ook interessant

Het is een opwindende wereld, die van de eMobility. Blulinc zit in de kopgroep, volgt de actualiteit op de voet en neemt je mee in eigen innovaties.

Bekijk meer nieuws

Heb je een vraag bij een product of dienst van Blulinc, of heb je hulp nodig bij een bestelling? Trek gerust aan onze mouw.

Vraag hier raad